Coach-Inn

Centrum voor coaching, talenten en competenties

Home Missie Links Gastenboek Route Contact
Duits Engels

Horeca

Klik hier voor grote afbeelding

Klik hier voor grote afbeelding

Klik hier voor grote afbeelding

Klik hier voor grote afbeelding

B&B: In onze, in authentiek Engelse stijl ingerichte, vier 2-persoons- en drie 1-persoonskamers kan worden genoten van een heerlijke nachtrust. Ook een borreltje in de kroeg is mogelijk.En de overnachting wordt afgesloten met een heerlijk uitgebreide ontbijttafel, waarbij verwennerij de boventoon voert. Dit alles voor een prijs vanaf 30 euro pp/pn.

Privat-party: Je hebt een bijzondere gebeurtenis in je leven en je wilt het graag in kleine kring en op speciale wijze vieren. Simpelweg in intieme kring vieren dat je leeft. Dat je gelukkig bent. En dat je dat gevoel wilt delen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Dat kan bij ons. Met eten, drinken, slapen, genieten, verwennen etc. Neem dus contact op voor info!

Kookworkshop: Altijd al samen met familie en/of vrienden de geheimen van culinaire verwennerij willen ontdekken? In onze ruime hotelkeuken kan dat. Of het nu de Italiaanse, Franse, Indische, Indiase of de Mexicaanse keuken is, bij ons onthullen wij die geheimen. Maar altijd vanuit de eenvoud van koken, zodat je het thuis nog eens over kunt doen.

Proeverij: In onze gezellige kroeg(Pub) kunnen wij iedereen, die graag de smaak van wijn of whisky wil ontdekken, een proeverij of tasting aanbieden. Dit laten wij begeleiden door enkele heerlijke hapjes, zodat de dans van smaak, geur en kleur alle zintuigen weet te prikkelen. En na afloop lekker blijven slapen en 's morgens een heerlijk ontbijt, is ook mogelijk!

Vergaderen: In een omgeving, waar gastvrijheid en sfeer bijdragen aan een geslaagd ont-moeten. Waar een ingerichte presentatie-,annex bioscoopruimte zorgt voor een professionele uitstraling. Waar de keuken garant staat voor de versterking van de inwendige mens. En waar de gezellige kroeg op het laatst het bijeen-zijn op geslaagde wijze afsluit.

 

 

Klik hier voor grote afbeelding Klik hier voor grote afbeelding Klik hier voor grote afbeelding Klik hier voor grote afbeelding