Coach-Inn

Centrum voor coaching, talenten en competenties

Home Missie Links Gastenboek Route Contact

Gezinscoaching

Personal coaching

Team
coaching

Gezins
coaching

Relatie coaching

Talenten
scan

Team
building

Retraite

Klik hier voor grote afbeelding

Klik hier voor grote afbeelding Klik hier voor grote afbeelding Klik hier voor grote afbeelding

HET GEZIN

Net als de 4 oer-elementen, is het gezin verankerd in de evolutie. Het is een “natuurlijke” eenheid. Maar het zijn ook individuen, hoe jong ze ook zijn. Grote en kleine mensen die op het diepste zielsniveau met elkaar zijn verbonden.

Alleen is binnen het gezin soms de balans zoek tussen gevoel en verstand. Dan is emotie vaak de toon van het gesprek. Boosheid, frustratie, verdriet zijn dan eerder regel dan uitzondering.

Opvoeding, genen, karakter, DNA, familie, vrienden, dus de sociale omgeving, alles beïnvloedt het gezin elke dag maar weer. Maar de ingeslepen patronen van het gezin blijven vaak hetzelfde.

Coach-Inn leert jullie als leden van het gezin om terug te gaan naar de basis. Te luisteren naar je eigen gevoel, maar ook naar het gevoel van de ander. Dat er meer is dan 1 waarheid. Om van daaruit te vliegen, met het gevoel dat er altijd ergens een veilig en vertrouwd nest is!

 

Klik hier voor grote afbeelding Klik hier voor grote afbeelding Klik hier voor grote afbeelding Klik hier voor grote afbeelding